Friday, April 5, 2013

Facebook DAP Tebing Tinggi dilancarkan 行动党德彬丁宜区今日正式开始启动面子书网站图:黄文标(左)与行动党德彬丁宜区多媒体负责人之一赵丕富,展示名为DAP Tebing Tinggi的面子书网页,希望网民会支持。
Gambar: Ong Boon Piow (Kiri) bersama salah seorang pakar IT Jason Chow melancarkan FB DAP Tebing Tinggi
 

Menjelang PRU ke 13, DAP kawasan Tebing Tinggi melancarkan laman Facebook DAP Tebing Tinggi, untuk orang ramai boleh melayari laman ini untuk mendapatkan informasi serta program yang akan dijalankan terutamanya di kawasan DUN Tebing Tinggi.

Naib Setiausaha DAP Perak Sdr Ong Boon Piow berkata, menerusi
https://www.facebook.com/DapTebingTinggi yang dikawal selia oleh sekumpulan pakar IT dan multimedia, ini membolehkan beliau dan pemimpin-pemimpin kawasan ini berinteraksi secara "online" lalu membantunya untuk perkembangan dan pembangunan masa depan untuk rakyat.

Kata beliau, kini selain komputer, dunia laman web telah berkembang ke telefon bimbit pintar, tablet, TV dan masa depan cermin mata juga merupakan salah satu peralatan untuk menghayati dunia internet. Maka DAP Tebing Tinggi mesti seiring dengan arus pembangunan ini supaya sentiasa berdaya maju. Dan beliau berharap akan memberi sokongan untuk "Like" laman ini.
在第13届大选来临前,行动党德彬丁宜区今日正式开始启动面子书网站,让民众能够获得最新大选以及该区活动动态。
行动党霹雳州副秘书黄文标,表示此https://www.facebook.com/DapTebingTinggi是由一班热心政治的多媒体专业人士负责,就在大选前后将会报道,分享,甚至是他与网民的社交平台来提升德彬丁宜区。甚至也不忘帮助其它地方,同时也巩固民联的一个管道。
他表示在网络世界已经发展到电脑以外的智能手机,平板掌上电脑,电视机,游戏机等电子产品,未来连眼镜也有网络功能。所以行动党德彬丁宜更必需与时并进,现在和将来会推出更多与民建立沟通桥梁的平台。他希望民众能够支持此面子书,给一个Like
 

No comments: